Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ....

λενε οτι ο μαλακας της παρεας, φαινεται με τη μια.... σωστο... (εξ ου και μονιμως ψαχνομαι σε παρεες ανω των 3 ατομων... αν δεν μπορω να διακρινω το μαλακα αμεσως... τοτε καταλαβαινω πως ο μαλακας ειμαι εγω!!!!!)

δεν ειναι κακο να εισαι μαλακας... ειναι τρομερα παρεξηγημενη εννοια.... ο μαλακας μπορει να ειναι ο αφελης... μπορει να ειναι ο σαχλος..ο καραγκιοζακος... αυτος που πεταει την λαθος ατακα την λαθος στιγμη κλπ.

ολοι μας κατα καιρους εχουμε κρατησει το μαλακολαβαρο... συνειδητα ή ασυνειδητα... μπορει πχ, να 'κανεις' τον μαλακα γιια να μην γινει μανουρα σε μια παρεα, ή σε μια σχεση... να κανεις το μαλακα για να μη παρει διαστασεις μια παρεξηγηση... μπορει καποιος να κανει τον μαλακα απο βαρεμαρα.. (ωχουυυυυ πως βαριεμαι τωρααααααααα να λυσω αυτο το θεμα)

κοινως, δεν ειναι σπανιο να ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ο μαλακας... ουτε επικινδυνο...

ομως..

αν ο μαλακας της παρεας δεν ειναι κατι τρομερο.... δεν συμβαινει το ιδιο και με τον ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ της παρεας....

ο σκατοψυχος ειναι το ειδος ανθρωπου, που θα σε χαιρετησει λεγοντας 'γεια χαρα, τι γινεται' ενω τα ματια του λενε 'που να ψοφησεις ρε, χρυσαφι να πιανεις σκατα να γινεται, που να σου χαλασει το ντιβιντι, η μουσταλευρια, να σου κοψει η μπεσαμελ'

ο σκατοψυχος ζει, τρεφεται με τη δυστυχια των αλλων.... αυτη τη στιγμη που μιλαμε, ονειρευεται πως ειναι στη ν.ζηλανδια εκει που εγινε ο τρομερος σεισμος, και χορευει λαμπαντα στα ερειπια.... το χειροτερο του ειναι η χαρα των φιλων και γνωστων του... σε γαμους το δακρυ τρεχει κορομηλο.. οχι απο συγκινηση, αλλα απο λυσσα κακια!!!!

ολοι ξερουμε εναν σκατοψυχο.....

αλλοι τον φοβομαστε, αλλοι τον βαριομαστε, αλλοι αδιαφορουμε..

συνηθως σπανια καποιος τα βαζει τον σκατοψυχο και τις ραδιουργιες του.... που να μπλεκεις τωρα ρε φιλε.... προτιμας ν αλλαξεις γειτονια, παρεα, πολη, χωρα!!!!!!!

δε σε σωζει τιποτα αμα σε βαλει στο ματι..... "ου μπλεξεις με σκατοψυχο", το λεει και η 11η εντολη...

εισαι καταδικασμενος φιλε αμα σε βαλει στο στοχαστρο, ανα πασα στιγμη μπορει να σε εξαφανισει απο τον χαρτη, οποιαδηποτε στιγμη κινδυνευεις, μπορει εκει που γραφεις  ξαφν.........











10 σχόλια:

  1. το εφαγε με την γλωσσα του ο σκατοψυχος!!!!!
    μπλιαχ μιλαμε το χειροτερο μου ο σκατοψυχος και δυστυχως στην δουλεια εχω μερικα τετοια ερπεταααααα!!!!!!! μπλιαχ μπλιαχ μπλιαχ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για τον κατουρόψυχο είπαμε? δεν είπαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχως συνηθως αργουμε να τον παρουμε....μυρωδια....

    αλλά υπαρχει παντα το καζανακι....το τραβας και ο σκατοψυχος επιστρεφει στο φυσικο του περιβαλλον.....στον ΒΟΘΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το παν είναι να έχεις φίλους..άμα έχεις σε ένα πρωινό καθάρισες (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα σκατά βρωμάνε πάντα και λίγοι αντέχουν τη σκατίλα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως όσους σκατόψυχους ξέρω εγώ, είναι όλοι σαλιάρηδες, γλύφτες και κόλακες. Όσο πιο πολύ το σάλιο, τόσο πιο πολύ το σκατό από μέσα... Οπότε ψιλοξεχωρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή