Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

σαρδελα παρ-τού

........ δεν καταπινουμε, δεν βηχουμε... δεν αναπνεουμε καν!!! ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΡΔΕΛΑ απο το λαιμο!!! εχεις καταστρωσει σχεδιο.... ειναι ολα υπο ελεγχο!!! αρκει... ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ!!! σφηνωμενη στο λαρυγγι!!! για να εχεις λογο,να ξαναπας στο νοσοκομειο, να ξαναδεις τον δοκτορ κοκαλοβγάλτη!!! αρκει... ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Η ΡΗΜΑΔΟΣΑΡΔΕΛΑ!!

ναι καλα..

το πρωι με το ανοιγεις τα ματια, καταπινεις με την ελπιδα να σε γρατζουνισει και παλι κατι στο λαιμο... τιποτα.....................................
η σαρδελα αφαντη!!!!!!!!!!!! GONE... BYE BYE..

καταπινεις σα μανιακη, η ελπιδα πεθαινει τελευταια!!! μηπως εχει κρυφτει το κοκαλο σε καμια φωνητικη χορδη, σε κανα βρογχο στον πνευμονα, καπου στον οισοφαγο..............????????????

κι ομως κατα βαθος ξερεις... την σαρδελα την καπαπιες... βρισκεται πλεον στο εντερο... ε, οχι.. δεν θες να σου ψαξει το εντερο ο δοκτορας..

τρεχεις στη κουζινα, ανοιγεις ψυγειο και ψαχνεις σα τρελη, ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ!!! βρηκες το μπολ με τις σαρδελες και αρχιζεις να καταπινεις σαρδελες μανιωδως... στην αρχη τις μασας, μετα τις καταπινεις ολοκληρες...

η μανα σου σε βλεπει να τρως σαρδελες στις 8.30 το πρωι, και εχει πεσει στα πατωματα και οδυρεται... μοιρολογει, τραβαει τα μαλλια της, σκιζει τα ρουχα της, ριχνει σταχτες στο κεφαλι της... οιδιπους τυραννος κανονικα, ολη τη τραγωδια την παιζει μονη της... κανει και τον χορο, ετοιμη για επιδαυρο κλαπ κλαπ κλαπ το κοινο εχει σηκωθει και την αποθεωνει..

εσυ απελπιζεσαι.... καμια γ@μοσαρδελα δε λεει να σου καρφωθει στο φαρυγγα!!!!!!!!
χρειαζεσαι πιο δραστικα μετρα, πιο μεγαλο ψαρι ισως? εναν σαργο, εναν μπακαλιαρο, ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ ισως!!!!! ΝΑΙ, ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ!!!! ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ!!!!!!!!!

οκ... ωρα να παραδεχτεις την ηττα σου...
δοκτορ λαβ, τελος! νο κοκαλο, νο πάρτυ!! δι εντ..................................................

σνιφ..

οι μερες περνανε, εσυ καταπινεις τροφες αμασητες και για κακη σου τυχη εξακολουθεις να χαιρεις ακρας υγειας.. ποσο σπαστικο!!!!!

το βραδυ της δευτερας, πεφτεις για υπνο νωρις... δεν εχεις ορεξη... αφου δεν εχεις κοκαλο..........

το πρωι της τριτης (της γενικης εφημεριας του αγιου ολγα...) ξυπνας χαλια... δεν εχεις ορεξη να σηκωθεις απο το κρεβατι, βασικα δεν μπορεις καν να παρεις τα ποδια σου... ολα τα ειχες........ ο πυρετος σου ελειπε........... και σε ξαναπιασανε παλι και οι κωλοαμυγδαλες σου.... απο μικρη εχεις ευαισθησια εκει, μολις κρυωσεις εκει σε χτυπαει....... σκατα.... πφ... δεν μπορεις ουτε να καταπιεις....







ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ!!!!!!!!!


ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑ ΜΠΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!! ειναι υπεροχες!!!!!!!!! τις κοιτας στον καθρεφτη, ειναι αξιολατρευτες!! κατακοκκινες, λαμπερες, ξεπροβαλλουν με θρασυτητα, ειναι φανταστικες λεμε!!!! ποιο κοκαλο.... εδω εχουμε αμυγδαλες σαν εξτρα τυρογαριδακια, αααααααααααααααα.. ολα κι ολα, χρειαζονται γιατρο, δεν παιζουμε με θεματα υγειας!!!!!! 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!




ΤΟ ΒΕ CONTINUED.... (soon, promise....)









4 σχόλια:

  1. πρωτη φορα βλεπω ανθρωπο να εχει πρησμενες αμυγδαλες και να χαιρεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι θα γίνει ρε φιλαράκι, θα τελειώσουμε καμιά ιστορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε φίλε μας επρηξες...τις αμυγδαλες!!!

    πες τη συνεχειαααααααα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά θα θελα να ξερα, πως τα σκαρφίζεσαι όλα αυτά;
    Πάντως εμένα με ξεκουράζεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή